PGD Črnuče

Srečno in zdravo 2021!

Letošnje leto je zaradi novega koronavirusa za vse nekoliko drugačno od lanskega. Da bi vsi skupaj ostali zdravi, bomo naš obisk, pri katerem vam podarimo koledar in obenem zbiramo prostovoljne prispevke za naše društvo, letos izpustili.

Ker pa nesreča tudi v teh časih ne počiva, smo črnuški gasilci še vedno v pripravljenosti, da vam, v kolikor pride do neljube situacije, priskočimo na pomoč. Vedno se odzovemo v nekaj minutah, vzemite si še vi 3 minute časa za nas – nič vas ne stane!

Donirajte z SMS – CRNUCE5 na 1919

Odločili smo se, da bomo letos prostovoljne prispevke zbirali preko SMS sporočil. Svoj prispevek nam lahko nakažete tako, da pošljete ključno besedo CRNUCE5 na številko 1919 in s tem donirate 5 EUR.

Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev A1 Slovenija, T-2, Telekoma Slovenije in Telemacha.

SMS donacije omogoča PGD Črnuče v sodelovanju z družbami Telekom Slovenije, Telemach, T-2 in A1 Slovenija. Vsi navedeni ponudniki se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova SMS sporočil. Pravila in pogoje sodelovanja povezane z SMS donacijami najdete na naslednjih povezavah:

Namenite nam del dohodnine

Do 31.12.2020 je še čas, da našemu društvu namenite do 0,5% dohodnine, drugače bo le-ta ostala v proračunu Republike Slovenije. Na spletni strani https://edonacije.com/ izpolnite potrebne podatke ter v delu komu želite nameniti del dohodnine vpišite “PGD ČRNUČE”  (vsa dodatna pojasnila so navedena na spletni strani).

Enako lahko storite tudi tako, da izpolnite in natisnete obrazec ter ga posredujete na finančno upravo. Podatki, ki jih vpišete v obrazec:

Naziv: Prostovoljno gasilsko društvo Črnuče
Davčna številka: SI35604077
Odstotek: željeni odstotek dohodnine (med 0,1 in 0,5%)

Črnuški gasilci se vam zahvaljujemo za vaš prispevek k delovanju našega društva.


Posted

in

by