Categories
Novice

Tek trojk 2014

Tudi letos smo na željo organizatorja dogodka Pot ob žici, žejnim tekačem, pripeljali pitno vodo. Z našo cisterno GVC 24/50 smo pitno vodo pripeljali do točke na Golovcu, kjer smo organizatorju zagotovili vodo za pitje in pripravo napitkov, za tekače pa smo postavili tudi korito, kjer so se lahko sami osvežili. V pomoč smo poslali […]

Tudi letos smo na željo organizatorja dogodka Pot ob žici, žejnim tekačem, pripeljali pitno vodo. Z našo cisterno GVC 24/50 smo pitno vodo pripeljali do točke na Golovcu, kjer smo organizatorju zagotovili vodo za pitje in pripravo napitkov, za tekače pa smo postavili tudi korito, kjer so se lahko sami osvežili. V pomoč smo poslali tri gasilce.

Cisterno in potrebno opremo za namen dostave pitne vode predhodno pridejo razkužiti iz ZVD, nato pa vodo pred uporabo še večkrat zamenjamo tern a dogodek pripeljemo čisto in svežo vodo. Primernost vode nato tudi testirajo, tako da njena kvaliteta ni vprašljiva. Skupaj smo letos porabili okrog 2500 l vode.

Na koncu dogodka smo pomagali pri čiščenju miz, klopi in drugega pribora, ki je služil pri pripravi pijače in hrane za tekače. Ob prihodu domov nas je čakalo pranje in čiščenje vozil ter opreme. Tako so vozila in oprema pripravljena za morebitna intervencijska posredovanja.

Tekst in foto: Marcel Kalan

Leave a Reply

Your email address will not be published.