Categories
Novice

Črnuška pomlad in Dan sosedov

V petek, 7.6. 2013, se je odvijala Črnuška pomlad pred kulturnim domom na Črnučah. Program je bil pester in zanimiv, predstavili so se različni pevci in plesalci ter društva, ki delujejo v našem kraju, folklorna plesna skupina iz Međimurja itd. Gasilci smo se predstavili z našimi najmlajšimi člani. Prikorakali so na oder, ter se predstavili v gasilski […]

V petek, 7.6. 2013, se je odvijala Črnuška pomlad pred kulturnim domom na Črnučah. Program je bil pester in zanimiv, predstavili so se različni pevci in plesalci ter društva, ki delujejo v našem kraju, folklorna plesna skupina iz Međimurja itd.

Gasilci smo se predstavili z našimi najmlajšimi člani. Prikorakali so na oder, ter se predstavili v gasilski opremi. Uprizorili smo tudi intervencijo, pri kateri so morali otroci pogasiti požar, ki je bruhal iz strehe kulturnega doma. Požar so odlično pogasili, ranjen pa je bil samo en otrok, ki pa je bil izven življenjske nevarnosti, saj sta naši mladi pionirki – gasilki bolničarki, odlično poskrbeli zanj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *