Categories
Novice

Namenite del dohodnine gasilcem

Da vas nič ne stane če ste dobrodelni, smo že pisali in sedaj, ko je leto ponovno naokoli, se zopet obračamo na vas z enako prošnjo. Izkoristite možnost in namenite pol odstotka svoje dohodnine nam, Črnuškim gasilcem. Z denarjem, ki nam ga namenjate od dohodnine, obnavljamo gasilski dom, za katerega upamo da je v ponos tudi […]

Da vas nič ne stane če ste dobrodelni, smo že pisali in sedaj, ko je leto ponovno naokoli, se zopet obračamo na vas z enako prošnjo. Izkoristite možnost in namenite pol odstotka svoje dohodnine nam, Črnuškim gasilcem.

Z denarjem, ki nam ga namenjate od dohodnine, obnavljamo gasilski dom, za katerega upamo da je v ponos tudi vam, krajanom Črnuč, ter posodabljamo dotrajano gasilsko opremo. Sredstva, ki nam jih boste namenili, bomo porabili izključno za obnovo gasilskega doma, posodobitev opreme in spodbujanje dela mladih članov v naši gasilski organizaciji.

V kolikor dela vaše dohodnine še niste namenili kateri od organizacij vas prosimo, da to storite. Država namreč od svojih davkoplačevalcev želi izvedeti, komu želijo nameniti svoj prispevek. Ob tem naj še posebej poudarimo, da zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, saj gre za prispevek, ki ga država namenja nevladnim organizacijam od davka na dohodek, ki pripada njej. V kolikor dela dohodnine ne namenite kateri od organizacij le ta ostane nerazporejen in se porabi v proračunu.

V vašem dohodninskem obrazcu poiščite del z naslednjim tekstom: Želim, da se 0,5% dohodnine, ki mi bo odmerjena za leto 2012 in za nadaljnja davčna leta, nameni naslednjim upravičencem

V prosti okenci vpišete spodnje podatke:

Prostovoljno gasilsko društvo Črnuče, Dunajska cesta 369, 1231 Črnuče
Davčna številka: 35604077

Natisnite zahtevek

Zahtevek za namenitev dela dohodnine lahko natisnete tudi na spletu. V spodnji obrazec vnesite svoje podatke in pritisnite “Natisni zahtevek”. Izpolnjen obrazec  nato natisnete in pošljete po pošti na naveden naslov.

Vnaprej najlepša hvala!