PGD Črnuče

Gasilska veselica je za nami

V soboto 1. septembra 2012, smo v Črnučah pripravili gasilsko veselico. Kljub slabemu vremenu, je bila udeležba odlična!

Prvim gostom smo ponudili domače palačinke, pečen krompirček in hotdog. Pod šotorom Avtoelektronike smo poskrbeli tudi za zabavo najmlajših udeležencev, čeprav vseh aktivnosti, zaradi dežja, nismo uspeli izvesti. Otroci so si tako svoj čas krajšali z risanjem risb med katerimi je prevladovala gasilska tematika. Kasneje so se nam pridružili še glasbeniki, obenem pa je pod šotorom lepo zadišalo še po čevapčičih, vratovini in odojku.

Pričela je skupina Polka bend, ki je zbrane ravno prav ogrela, za nastop Okroglih muzikantov, ki so nas potem odlično zabavali pozno v noč. Celoten čas veselice, so gostje lahko sodelovali tudi pri srečelovu, v katerem smo našli tri srečneže, ki so domov odpeljali: gorsko kolo Wheeler, čisto pravi kavomat in vikend paket v termah Olimije.

Vsem obiskovalcem, ki ste se kljub dežju udeležili naše veselice, sponzorjem in ostalim, ki ste pomagali pri pripravi veselice se iz srca zahvaljujemo in upamo, da se ponovno vidimo na naslednji veselici. S soncem!


Posted

in

by

Tags: