PGD Črnuče

Pomagajte pri nakupu novega vozila

Črnuški gasilci že od svoje ustanovitve strmimo k temu, da nudimo občanom kar se da hitro in strokovno pomoč. Da je pomoč lahko učinkovita in hitra potrebujemo ustrezno opremo, vozila in usposobljene gasilce. Za usposobljenost gasilcev skrbimo z rednim izobraževanjem in izpopolnjevanjem svojega znanja, za nakup vse potrebne opreme pa nam denarja, žal, večkrat primanjkuje.

Z gasilskimi vozili smo opravili veliko različnih intervencij in tako naš vozni park postaja vedno bolj iztrošen. V društvu imamo tri vozila: terensko vozilo Nissan Patrol letnik 1990, kombinirano vozilo Mercedes Benz MB510 letnik 1991 in cisterno Mercedes Benz letnik 1998. Ob lanskoletnih poplavah pa se je zopet pokazalo, da je naš vozni park utrujen, zato smo si zadali cilj, da v letu 2012, ko društvo praznuje 100. letnico svojega delovanja, kupimo novo kombinirano večje terensko vozilo za zamenjavo kombiniranega vozila Mercedes Benz MB510.

Nakup vozila predstavlja za društvo velik finančni zalogaj, ocenjen na 200.000€. Nekaj denarja smo že uspeli prihraniti, vendar kljub trenutnim slabim razmeram, verjamemo, da nam bo uspelo sredstva zbrati tudi z vašo pomočjo. V kolikor imate možnost in ste pripravljeni podpreti naše cilje, nas pokličite, da se oglasimo pri vas, ali pa nam namenite sredstva na naš tekoči račun.

Zahvaljujemo se vsem podjetjem in posameznikom, ki so že donirali sredstva.


Posted

in

,

by